Ми з радістю пропонуємо вам огляд найважливіших подій та досягнень, які сталися протягом минулого тижня, а він був як ніколи насичений на різноманітні відрядження.

20 лютого, у 10-ту річницю Революції Гідності, в рамках поїздки обміну досвідом до наших постійних партнерів Arcidiecézní charita Olomouc директор Карітас Коломия отець Сергій Трифʼяк, заступник директора отець Василь Латчук, а також керівники департаментів взяли участь у прес-конференції для національних медіа Чеської республіки, яку організував Arcidiecézní charita Olomouc до другої річниці широкомасштабного вторгнення росії в Україну. Там мали можливість розказати більше про ситуацію в країні та допомогу, яку надавав Карітас Коломия за цей період.
Детальніше за посиланням.

У маленьких вихованців благодійного фонду “Карітас Коломия” відбулося захоплююче патріотичне заняття! Діти з великим захопленням вивчали і малювали державний герб України. Це було неймовірно важливо та значуще для кожного з них, оскільки вони зблизилися з нашими національними символами та виявили свою любов до рідної країни, а також змогли розвинути творчі здібності.

Наш кризовий центр планово поїхав в Тлумач.

Для присутніх психологиня Марʼяна Голіней організувала тренінг спрямований на стабілізацію емоційного стану, покращення мотивації до життя та створення нових сенсів у житті місцевих мешканців.

У свою чергу кейс-менеджер провів інформаційну зустріч про виплати для ВПО з 1 березня.

Запустили тендер на виконання будівельних робіт.

Детальніше читайте ТУТ.

21 лютого, у рамках проєкту «Готуємо дітей та молодь до майбутнього 2024» за підтримки Caritas Ukraine та Карітас Дітям у нашому благодійному фонді “Карітас Коломия” для дітей відбувся захоплюючий квест “Рідна, калинова, щира і чудова – все це наша мова” до міжнародного дня рідної мови!

Протягом двох днів, 20-21 лютого, у Львові в Патріаршому домі тривала підсумкова зустріч «Вивчені уроки» («Lesson learning») для команд проєкту «Розвиток соціального служіння для згуртування громад для підтримки ВПО та вразливих груп на парафіях» мережі Карітас. Працівники Карітас Коломия теж мали змогу взяти участь.

Детальніше читайте за посиланням.

Психологиня Катерина Фещенко провела інформативно-навчальний захід «Безбарʼєрна лексика» для педагогів Карітас Коломия.

Безбарʼєрна мова — це мова, в якій відсутні слова, фрази, що демонструють упереджене, стереотипне або дискримінаційне ставлення до певних людей чи груп.

Також опублікували для Вас відео з діяльністю БФ “Карітас Коломия” за 2 роки повномасштобного вторгнення. Його переглянути Ви можете ТУТ. Обіцяємо будете вражені!

Простір дружній до дитини в рамках проєкту «Гуманітарний захист людей, які постраждали від конфлікту в Україні» за фінансування Neighbor in Need – конкурс краси та талантів “Алея талантів”.

Наші педагоги провели незабутній день для внутрішньо переміщених дітей з інтернату Харкова, які наразі проживають у Ворохті.

Разом робимо добрі справи та перемагаємо!

Caritas Kolomyia