Резніков Олександр Іванович разом із дружиною переїхав до нашого міста з Донеччини, селища Зарічне Краматорського району лише тиждень тому, а саме 8 серпня 2023 року.

Ділиться, що до останнього не хотів покидати рідну домівку. Згадує з посмішкою про свій трактор, гектар городу та господарство. Каже, що дуже складно покидати місце, де прожили усе життя. Але коли вже прилетіла ракета і в їхній будинок, то вирішили, що пора. За 40 хвилин зібралися та виїхали в далеку дорогу на Прикарпаття.

Коломию обрали не випадково, адже рік тому сюди приїхала їхня донька. Пан Олександр розповідає, що йому дуже подобається Коломия та люди, які тут проживають.

«Тут вже Європа…Дуже красива ваша Писанкова», – запевняє пан Олександр.

15 серпня, подружжя вирішило прийти та запитати про допомогу від нашої благодійної організації та пощастило, одразу її отримати завдяки проєкту #EmergencyAppeal23. Допомога зараз їм зараз дуже потрібна, адже чоловік та жінка зібралися за 40 хвилин після того як в їхню хату влучили окупанти і багато речей вони не мали можливості зібрати з собою. До того ж виїжджали невеликою легковою машиною.

Тішимося, що можемо допомогти. Захоплюємося стійкістю та сміливістю наших бенефіціарів.

Робимо добрі справи та перемагаємо!