З 17 по 24 липня у нашому благодійному фонді відбувалося чимало подій, якими ми готові з вами поділитися.

Новий тиждень – новий табір «Освіта не може чекати».  У понеділок, 17 липня, за підтримки Caritas Ukraine та UNICEF Ukraine у нашій Писанковій розпочався табір для малечі, який тривав 5 днів. 

Як це було, переглядайте нижче. 

Вихованці проєкту «Готуємо дітей та молодь до майбутнього 2023», що діє за підтримки Caritas Ukraine вирішили прийняли запрошення в гості від наших закордонних друзі.

16 дітей із 2 Будинків сімейного типу разом із педагогам Карітас Коломия в ці дні подорожують Європою.

Ми продовжуємо провадити навчальні зустрічі в громадах Коломийської єпархії УГКЦ. На парафії Воскресіння Христового у с. Воскресінці за підтримки Renovabis та CNEWA Canada відбулася третя зустріч посоціальному служінні.

Під час візиту на парохію  ми обговорили:

  • служіння в житті кожного християнина на прикладі Євангелій;
  • вміння бути лідером
  • у власному житті;
  • злагоджену взаємодію команди;
  • стилі управління різноманітними ініціативами;
    принципи лідерства.

Ми знову активізовуємо розвиток громад тож у рамках цього фасилітатор проєкту #EmergencyAppeal23 Роман Пасайлюк відправився у Снятин, щоб провести зустріч та налагодити співпрацю.

Разом із соціальним працівником Інгою Костащук, яка працює в Карітас Снятин та головним лікарем Снятинської багатопрофільної лікарні Володимиром Михайловичем Крокошем, було обговорено можливості надання допомоги ВПО та місцевому населенню з вразиливих категорій.

19 липня фахівці проєкту «Долаючи розломи в громадах» Карітас Коломия підтримали ініціативу та долучилися до виїзної акції «День здоров’я» у Печеніжині.

Наші психологині Анджеліка Барашовець та Катерина Фещенко проводили тренінги на тему «Конфліктологія». У Тлумач фахівці завітали 18 липня, а в Сороки, що Городенківщині – 20 липня.

У Всесвітній день бабусіві дідусів у рамках проєкту #долаючи_розломи мешканці шелтеру Франка 37 (для літніх людей), який діє у рамках проєкту “Прихисток для найбільш вразливих людей” за сприянння партнерів Caritas Austria, NIN ADA, а також Будинку милосердя ім. Миколая Чернецького с. Ковалівка, відвідали виставу «Квітка». Коломийський драматичний театр ім. І. Озаркевича презентував патріотичну виставу з елементами української пісні у виконанні професійних акторів, яка не залишила байдужим жодного глядача.

Разом робимо добрі справи та перемагаємо!

Caritas Kolomyia