Примноження служіння любов’ю у геометричній прогресії

Карітас Коломия вже декілька років реалізовує проєкт Соціальне служіння УГКЦ. За цей час ми змінили на краще десятки парафій Коломийська єпархія УГКЦ. Серед них і парохія церкви Успіння Пресвятої Богородиці м. Городенка. 
На чолі з о. Ігор Левицький Левицький при парафіяльному Карітасі тут вже більше року функціонує благодійна їдальня. Щотижня близько десяти парафіяльних волонтерів готують обіди для більше як 50 людей в потребі. До слова, з обладнанням для благодійної їдальні допоміг Карітас Коломия, а продукти отримують із пожертв громади храму.
Коли в буденність українців прийшла війна парафіяльний Карітас храму Успіння Пресвятої Богородиці м. Городенка не залишився осторонь. Зараз там працює хаб, де сотні людей отримують гуманітарну допомогу від Карітас Коломия. А у планах цього парафіяльного Карітасу відкрити шелтер для людей, які, на жаль, залишились без даху над головою.
“Познайомившись із працею Карітас Коломия, яка торкається глибин серця хочеться ще більше присвячувати часу, сил та ресурсів присвячувати”, – каже настоятель парафії о. Ігор Левицький.
Caritas Kolomyia