Добро єднає дитячі серця через тисячі кілометрів

За останні 2 місяці Карітас Коломия справді отримав багато пожертв від людей доброї волі, але одна нас особливо вразила. Надійшла вона від малечі з м. Клаксвік (Фарерські острови). Почувши про війну в Україні вихованці місцевого дитячого закладу Snjallabjalla теж вирішили взятись за допомогу нашій державі. Для цього 136 дітей та 20 їхніх педагогів вирішили влаштувати благодійну ярмарку. Товари на ній були виготовлені руками малечі, а смаколики приготували їхні вихователі. У результаті ця неймовірно добра ініціатива зібрала 24 104, 50 датських крон (близько 3 тис. євро).

 

Усі ці кошти були передані на потреби БФ “Карітас Коломия”. Наша команда не довго думаючи вирішила кошти зібрані фарерськими дітьми передати на потреби українських. Зокрема завдяки цим грошам 220 вихованців Карітас Коломия отримали продуктових наборів у рамках акції “Великодній кошик”. Не оминуть пасхальні подарунки й наших маленьких гостів із зони воєнних дій.

 

Дякуємо всім вихованцям Snjallabjalla, їхнім батькам та педагогом, а особливо Ользі Лабурак. Ваш вчинок неабияк наш надихнув та підтримав.

Caritas Kolomyia