christmas-g7e1feea10_1920

Підсумки найбільшої акції Карітас Коломия “Допоможи Святому Миколаю прийти до дітей”

Цьогоріч бенефіціарами цієї ініціативи стали 927 малюків з Івано-Франківської, Донецької, Луганської та Харківської областей.

За кожним листом, який надійшов у рамках акції “Допоможи Святому Миколаю прийти до дітей” стоїть доля дитини, яка стикнулась із важкими життєвими ситуаціями. Зокрема це діти з інвалідністю, діти чиї батьки мають інвалідність, діти учасників АТО, вихованці сиротинців, будинків сімейного типу та малеча із прифронтової зони російсько-української війни.

Середня вартість виконання однієї мрії цих малюків становить близько 1500 грн. А разом їх зібралось на цілих 1,3 млн грн. Кожен отриманий лист у рамках цієї акції для Карітас Коломия неймовірно дорогий, тому ми докладали всіх зусиль, щоб жодний з них не залишився без свого мецената.

На щастя, завдяки добрим серцям нам максимально вдалось виконати цю місію. Дякуємо тим, хто нам у цьому дуже посприяв, а саме:

  • Парафіям Коломийської єпархії УГКЦ,
  • Коломийському педагогічному фаховому коледжу Івано-Франківської обласної ради
  • Коломийському Політехнічному коледжу
  • Економіко-правовому коледжу
  • Коломийській гімназії ім. М. Грушевського
  • Коломийському ліцею  № 1 імені Василя Стефаника
  • Коломийському ліцею № 5 імені Т.Г. Шевченка
  • Коломийському ліцею №9 Коломийської міської ради Івано-Франківської області
  • Дитячому розважальному центру “Карамель Коломия”
  • Салону краси “Grabchukbeautyroom”
  • Кафе «Пліткарка» Косів

А щоб через листи, які таки не знайшли своїх жертводавців чи були недоукомплектовані, діти не залишились без омріяних речей Карітас Коломия оголосив марафон по збору коштів під назвою #я_став_святим_миколаєм. В його рамках були зібрані 46 218 грн, які доволі швидко перетворились у самокати, ляльки, солодощі та багато іншого. Завдяки ним, Карітас Коломия також зміг частково оплатити доставлення подарунків на Схід країни.

Приємним подарунком для нас також стала пожертва Аукціону благодійних зустрічей. Організатори цієї ініціативи вирішили всі зібрані 30888 грн передати на потреби “Допоможи Святому Миколаю прийти до дітей”.

Насправді цьогорічна акція, як і всі попередні, змогла відбутись тільки завдяки злагодженій роботі керівництва, працівників, волонтерів та меценатів Карітас Коломия. Вчергове переконуємось, що разом ми можемо творити дива і дякуємо кожному, хто долучився.

Проте, на “Допоможи Святому Миколаю прийти до дітей” ми зупинятись не збираємось. Уся команда нашого благодійного фонду й надалі продовжуватиме опікуватись дітьми з сімей СЖО, як це й робимо впродовж цілого року, а не тільки в часі акції “Допоможи Святому Миколаю прийти дітей”

Далі ще більше добра, робіть його разом з нами!

Caritas Kolomyia