Карітас Коломия щиро вітає всіх матерів із сьогоднішнім святом – Днем Матері!

Кожна мама живе ради своїх дітей – і таке материнське почуття часто є не тільки наслідуванням нашої Небесної Заступниці, яка завжди була поряд Свого Сина, але і Самого Ісуса Христа, який Життя поклав ради своїх дітей-друзів – всіх нас, і Воскрес, даруючи всім життя вічне.
Маємо багато прикладів добрих українських матерів, але сьогодні хочемо розповісти про пані Надію Бабюк, яка є головна мама Будинку сімейного типу у Коломиї.
Виховавши двох, вже дорослих дітей п. Надія наважилася на важкий і відповідальний крок – виховувати дітей, які опинилися в біді.
На даний час у будинку Сімейного типу проживає дві дівчинки і п’ять хлопців, які допомагають мамі по господарству і дякують Богу за такий подарунок – маму Надю.
Ну а працівники Центру для дітей та сімей Карітас Коломия з нагоди Дня Матері зробили подарунок для мами Надії та інших наших чудових матерів – гарні сильні зачіски та макіяж, після чого всі разом відвідали виставу “Мартин Боруля”
нашого Коломийського драматичного театру.
Нехай Пресвята Богородиця – наша Небесна Мати, опікуєьться всіма земними матерями і допомагає у доброму християнському вихованні дітей.
Всім матерям многії літа!
Caritas Kolomyia