23 серпня Карітас Коломия направив у реабілітаційний центр "Назарет"двох постраждалих воїнів

Відбулось це в рамках програми психологічної реабілітації та духовного відновлення від наслідків травмуючих подій, які призвели до алкогольної чи наркотичної залежності учасників бойових дій (ООС/АТО) Карітас Україна.
.
Наші бенефіціари пройдуть в “Назареті” 4 етапи реабілітації загальною тривалістю у пів року. Розташований реабілітаційний центр у Дрогобичі. Для постраждалих там облаштовані просторі та світлі кімнати для проживання, тренажерний зал, бібліотека, мінімагазин і кімната відпочинку, де можна випити чай, каву  чи подивитися телевізор  та інше. Також є їдальня, де їжу самостійно готують колишні учасники бойових дій. Не менш корисною є кімната для тренінгів, де з підопічними реабілітаційного центру працюють психологи та психотерапевти. Ще однією важливою частиною реабілітації є змога спілкуватись і взаємодіяти з іншими постраждалими.
.
Величезна подяка Australian Federation of Ukrainian Organisations та Ukraine Crisis Appeal за допомогу в реалізації такої необхідної програми. Щиро сподіваємось, що вона допоможе нашим потребуючим воїнам відновитись і почати нове життя.
.
Caritas Kolomyia