Центр Життєстійкості – це пілотний проєкт Міністерства соціальної політики України, у рамках Всеукраїнської програми ментального здоров’я «Ти як?» першої леді України Олени Зеленської, активно розвивається та впроваджує різноманітні заходи з метою підвищення життєстійкості та психологічного благополуччя української громади.

Огляд подій червня:

Тренінг «Перша психологічна допомога. Стресостійкість» для внутрішньо переміщених осіб (ВПО): Цей тренінг надав учасникам практичні навички та інструменти для ефективного управління стресом та емоціями в складних ситуаціях, сприяючи психологічному здоров’ю ВПО.

Захід «Катехитична школа. Арт терапія “Квітка опори”» для відвідувачів благодійної їдальні: Ця подія поєднала катехетичні заняття з арт-терапією, сприяючи не лише духовному розвитку, а й психологічній підтримці через творчий процес.

Презентація проєкту «Основи життєстійкості» для Коломийської районної санітарно-епідеміологічної станції: Ця подія ознайомила учасників з цілями та принципами проєкту, спрямованого на зміцнення психологічного здоров’я та особистісних ресурсів.

Тренінг «Волонтерська діяльність як чинник розвитку життєстійкості українців» у с. Саджавка: Цей тренінг обговорив роль волонтерства у зміцненні життєстійкості громадян, надаючи учасникам необхідні знання та навички для активної громадянської участі.

Тренінг «В пошуках ресурсу» для працівників компанії «Леоні»: Цей тренінг спрямований на розвиток ресурсів та самопізнання серед працівників, що сприяє підвищенню їхньої ефективності та психологічного комфорту на роботі.


Ці заходи підтримують розвиток навичок самодопомоги та підтримки, а також зміцнення психологічного здоров’я учасників, допомагаючи їм досягати вищих результатів у своєму особистому та професійному житті.

Caritas Kolomyia